top of page

aanbod

Ontdek het aanbod van medische en esthetische consulten en behandelingen.

 • Cosmetische dermatologie: haaruitval, spataders, acné, huidverzorging, afslanken, haarvaatjes en couperose​​

 • Chirurgie onder lokale verdoving: lipoom, cyste, moedervlek, steelwratjes, oorlelcorrectie, ouderdomswratjes

 • Nazicht van moedervlekken

 • Regeneratieve behandelingen met PRP en PRF

 • Breed aanbod aan esthetische behandelingen: botuline toxine, fillers, skinboosters, peelings, mesotherapie, RF microneedling, lipolyse, ...

Scrol verder voor meer info

Spierontspanners

Botuline toxine A

Het bekendste merk onder de spierontspanners is Botox®. Intussen zijn er verschillende andere merken waaronder Vistabel®, Bocouture®, Alluzience®, Azzalure®, Dysport® en Xeomeen®. Ze bevatten allen Botuline toxine type A.

Botuline toxine wordt geïnjecteerd in specifieke spieren om deze tijdelijk te ontspannen. Deze spieren kunnen dan een periode niet meer of slechts beperkt samentrekken. Daarnaast werkt het ook om zweetklieren tijdelijk stil te leggen, om mensen te behandelen die overmatig zweten onder de oksels en handpalmen.

Het wordt frequent toegepast ter hoogte van voorhoofdsrimpels, de frons en de kraaienpootjes. Maar daarnaast zijn er nog andere toepassingen.

 

- halsbanden

- neerwaartse mondhoeken

- neustip

- rokerslijntjes/barcode

- dimple chin

- tandvleeslach

 

Vraag gerust meer info waar spierontspanners nog voor gebruikt kunnen worden. Indien gewenst kan ook gekozen worden voor een halve dosis, dit wordt "babybotox" genoemd.

"Het kan een boze blik verzachten en meer rust brengen in de gelaatstrekken bij sterke spieractiviteit. Het is meestal niet het opzet om een blik te bevriezen met botuline toxine. Het is ook een misverstand dat je Botox® moet blijven gebruiken eens je ermee start."

PRIJZEN*

Voorhoofd

Kraaienpootjes

Frons

Lipflip

Wenkbrauwlift

Neustip

Gummy Smile

Kin

Bunny Lines

Mondhoeken

Halsbanden

*prijs varieert van persoon tot persoon.

De weergegeven prijzen zijn de meest voorkomende richtprijzen.

€70 - €225

€140 - €250

€140 - €210

€30 - €88

€90 - €336

€15 -€30

€30 - €60

€50 - €120

€30 - €90

€30 - €60

€30 - €280

INFORMATIE

Voor wie

Iedereen met bewegingsrimpels of sterke spiercontractie

Leeftijd

18 +

Risico's

Spierzwakte

Pijnlijk

2/10

Downtime

1 uur

Onderhoud

1 sessie per 3-6 maanden

Skinboosters

Injectie met mix van hyaluronzuur met vitamines

Skinboosters hebben een gemeenschappelijk hoofdbestanddeel, namelijk hyaluronzuur. Er worden vitamines, peptiden en groeifactoren aan toegevoegd. Naast Profhilo bestaan er specifieke skinboosters  met unieke eigenschappen om de huid te verbeteren. 

 

Wat doet een skinbooster?

 

Het gaat vooral zorgen voor extra hydratatie door het hyaluronzuur wat erin zit. Het verbetert de huidkwaliteit, wat niet kan bereikt worden met huidverzorging.

Een skinbooster is niet hetzelfde als een filler. Het hyaluronzuur wat in beide producten zit, wordt op een andere manier met elkaar verbonden. Fillers zijn bedoeld om een groter volume te creëren en blijft op de injectieplaats zitten. Terwijl een skinbooster zich net in de huid gaat verspreiden.

Welke zones kunnen behandeld worden met een skinbooster?

 • Om het gelaat te hydrateren, liften of volume te geven

 • Om haargroei te boosten

 • Verslapte huid van de buik, armen of knieën

 • Dunne huid t.h.v. de handen

 • Tegen donkere kringen en wallen onder de ogen

 • Tegen cellulitis

 • Tegen striemen

PRIJZEN*

Profhilo®

Profhilo® pakket (2x)

SuneKOS® ogen (3x)

SuneKOS® rokerslijntjes (3x)

SuneKOS® full-face (3x)

Viscoderm Hydrobooster (2x)

Restylane Skinbooster

Belotero® Revive (1 ml)

*Er is een verschil tussen de eenheidsprijs en een pakketprijs. Sommige behandelingen bestaan uit een protocol van 2 of meer behandelingen.

€300

€500

€400

€400

€800

€350

€225

€160

INFORMATIE

Voor wie

Iedereen

Leeftijd

18 +

Risico's

Infectie

Blauwe plek

Pijnlijk

3/10

Downtime

1 uur

Onderhoud

1 sessie per 6-12 maanden

Fillers

Injectie met hyaluronzuurgel

De specifieke eigenschappen van fillers maken dat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Onder om de jukbeenderen te accentueren, de kin te versmallen of verbreden, de kaaklijn te verstrakken, de lippen volume te geven of meer te definiëren, ... Volumes worden best stilaan opgebouwd, zodat het weefsel de tijd krijgt om het extra volume te verwerken.

Hyaluronzuurfillers zijn tijdelijke fillers en worden door het lichaam na enige tijd afgebroken. De afbraak van fillers is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe de gel is samengesteld, de weefseleigenschappen van de zone waar het geïnjecteerd wordt en levensstijl. Want zonlicht en roken hebben een negatief effect op de duur van fillers.

"Het hoofdbestanddeel van fillers is hyaluronzuur, wat van nature voorkomt in ons lichaam. Het wordt vooral gebruikt om volumetekort op te vullen. Het mooiste resultaat is onzichtbaar en wordt een 'no-trace face' genoemd."

Rode lippenstift

Jukbeen

Nasolabiale
plooi

Marionettelijn

Kin

Lippen

Traangoot

Tempels

Kaaklijn

FILLER VERWIJDEREN

Het resultaat van een eerdere fillerbehandeling kan soms tegenvallen. Hyaluronzuurfillers zijn tijdelijk, maar kunnen soms verschillende jaren zichtbaar blijven. Als het resultaat dan niet gewenst is, is het mogelijk om de filler te laten verwijderen.

Dit gebeurt met een enzym 'hyaluronidase', wat ter hoogte van de ongewenste filler wordt geïnjecteerd. Dit gebeurt best in 2 stappen, zodat er niet teveel hyaluronidase in de omgevende weefsels terecht komt. Hyaluronzuur komt namelijk voor in het eigen lichaam en door het in 2 sessies te doen, voorkom je dat er teveel lichaamseigen hyaluronzuur wordt afgebroken. Het lichaam maakt het eventueel afgebroken lichaamseigen hyaluronzuur wel gewoon terug aan.

PRIJZEN*

Belotero® 1 ml*

Belotero® 0.6 ml

Restylane® 1 ml*

Juvéderm® 1 ml*

Juvéderm® 0.55 ml

Verwijderen met Hyalase®

*Elke extra 1 ml

 

Bij het plaatsen van meerdere fillers in 1 behandelsessie wordt er met een pakketprijs gewerkt.

€300

€225

€300

€300

€240

€200

 

€250

INFORMATIE

Voor wie

Bij volumetekort in het gelaat

Fillers mogen niet bij iedereen, dit wordt op intakegesprek besproken.

Leeftijd

18 +

Risico's

Infectie

Occlusie

Nodules

Pijnlijk

1/10 tot 6/10

Downtime

1 uur tot 4 dagen

Onderhoud

1 sessie per 6-24 maanden

BIO stimulator

Injectie met collageenstimulator

Een BIO stimulator bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Een natuurlijke face-lift als het ware. Het effect hangt af van de eigen mogelijkheid om collageen aan te maken, een proces dat bij iedereen afneemt met het verouderen.

 

Zodra er tekenen zijn van huidverslapping, kan het ingezet worden om veroudering tegen te gaan. Omdat het lichaam zelf aan het werk gezet wordt, is er niet steeds onmiddellijk resultaat te zien zoals bij fillers wel het geval is. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken en houdt lange tijd aan. Daarom is het resultaat extra naturel.

Bij uitgesproken huidverslapping is het raadzaam om meerdere behandelingen uit te voeren.

Zowel Radiesse als Sculptra hebben tijd & meerdere behandelingen nodig om significante verbetering te geven. Om een idee te geven:

30+ 1-2 flacons/spuiten, herhalen na 12 maanden

40+ 1-2 flacons/spuiten, herhalen na 6-12 maanden

50+ 2 flacons, herhalen na 3-6 maanden

RADIESSE

Calcium Hydroxyapatiet is een lichaamseigen mineraal. Het wordt over enkele weken volledig afgebroken, terwijl de collageenaanmaak intussen opgekrikt wordt. Het product wordt gebruikt om te liften en contouren te versterken. Naast het gelaat, wordt het ook gebruikt t.h.v. de hals, de decolleté en de handrug.

Radiesse wordt bij voorkeur gebruikt indien er nog voldoende volume in het gelaat is. Ook geeft het de mooiste resultaten bij een stevige huid.

SCULPTRA

Poly-L-Melkzuur stimuleert eveneens de aanmaak van collageen. Het geeft een liftend effect en kan ook ingezet worden om volume te creëren. Dit product wordt daardoor ook gebruikt bij body-contouring. Het effect wordt langzaam opgebouwd door het eigen lichaam, zo is het resultaat zeer naturel. 

Sculptra is zeer geschikt bij een dunnere huid, waarbij de elasticiteit afgenomen is. Als het gelaat ook volumeverlies heeft, dan is Sculptra uitermate geschikt als collageenstimulator.

PRIJZEN

Radiesse® 1.5 ml

Radiesse® 3 ml

Sculptra® 10 ml

Sculptra® 20 ml

Lanluma®

Ellansé®

€520

€860

€550

€1000

N.B.

N.B.

INFORMATIE

Voor wie

Iedereen met beginnende tekens van huidverslapping

Leeftijd

30 +

Risico's

Nodules

Occlusie

Infectie

Pijnlijk

3/10

Downtime

Dag zelf zichtbaar als roodheid en lichte zwelling.

Dit kan tot 3 dagen nadien soms aanwezig zijn.

Soms een blauwe plek.

Onderhoud

1 sessie per 6-12 maanden

Peelings

Huid vernieuwen

Peelings zijn huidbehandelingen met de intentie om de structuur van het huidweefsel zichtbaar te verbeteren door het aanbrengen van verschillende exfoliërende oplossingen.

 

Fruitzuurpeelings geven geen vervelling van de huid, waardoor je geen downtime hebt. Een chemische peeling gaat de huid doen vervellen, dus het is iets meer geduld hebben. Diep pigment of littekentjes hebben een sterkere aanpak nodig, waar het vervellen net wenselijk is.

Op intakegesprek peeling worden je wensen en de mogelijkheden besproken. Een peeling vergt vaak wat voorbereiding, vandaar dat je de behandeling zelf niet kan uitkiezen en inboeken.

WANNEER KIEZEN VOOR PEELING

Een peeling kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden: om de huid een boost te geven, bij pigmentvlekken, bij acné, bij fijne lijntjes, bij melasma (zwangerschapsmasker), bij een vale huid, bij rokershuid, ... Afhankelijk van de indicatie wordt gekozen voor een fruitzuur, TCA of fenol. Een combinatie van peelings is ook mogelijk.

Na een peeling mag u 8 weken niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Vandaar dat we meestal vanaf september starten met een peeling(reeks). Uiteraard kan in de zomermaanden ook gepeeld worden, maar dan moeten de maatregelen i.v.m. UV-protectie strikter worden nageleefd.

PRIJZEN*

Fruitzuur

TCA

Fenol

* Bij een peeling hoort ook voor- en nazorg met crèmes.

vanaf €130

vanaf €195

vanaf €700

INFORMATIE

Voor wie

Iedereen die de huid een boost wil geven

Belangrijkste voorwaarde is trouw blijven aan de voor- en nazorg (huidverzorging)

Leeftijd

18 +

Risico's

Infectie

Littekens

Pijnlijk

2/10 tot 7/10

Downtime

Fruitzuur: 0-3dagen

TCA: 7-14 dagen

Fenol: 14 dagen tot 12 weken

Onderhoud

Varieert per peeling

Spataders

Verwijderen van spataders

Oppervlakkige spataders kan je laten droogspuiten. Hierbij wordt iedere ader aangeprikt en een vloeistof ingespoten die de aderwand tegen elkaar doet kleven.

 

Het kan de kleine en middelmatige spatadertjes behandelen. De allerfijnste adertjes zijn moeilijk om aan te prikken, dus daar gebruiken we andere technieken voor. Grote spataders zijn dan weer een chirurgische indicatie. De meeste spataders zijn goed te behandelen met sclerotherapie.

Door het risico op donkere verkleuringen na zonblootstelling doen we sclerotherapie bij voorkeur in de herfst en winter.

De erg kleine adertjes, teleangiectasieën genoemd, kunnen verwijderd worden met radiofrequentie. Hiervoor is steunkousen dragen niet nodig. 

STEUNKOUSEN

Om het beste resultaat te bekomen, wordt het dragen van steunkousen aanbevolen (enkele dagen). Zo is er minder kans dat de aders zich opnieuw vullen met bloed.

Als je eenmaal gevoelig bent aan spataders, zal je dat blijven. Spataders durven weer opnieuw te ontwikkelen vanuit de diepte. Het wordt geadviseerd om af en toe op onderhoud te komen als er weer enkele gevormd zijn.

De normale dagelijkse activiteiten kunnen direct hervat worden. Intensief sporten en extreme warmte opzoeken wordt best een week uitgesteld.

PRIJZEN*

Onderbenen (2x)

Bovenbenen (2x)

Teleangiectasieën 

*De weergegeven prijzen zijn richtprijzen. Om een goede prijsinschatting te kunnen maken, komt u best eerst op intakegesprek.

€275

€275

vanaf €125

INFORMATIE

Voor wie

Iedereen die oppervlakkige spataders heeft

Leeftijd

18 +

Risico's

Infectie

Oppervlakkige flebitis

Pijnlijk

3/10 tot 5/10

Downtime

7 dagen

Onderhoud

Afhankelijk van de nood

Kleine chirurgie

Onder lokale verdoving

Kleine chirurgie is het verwijderen van allerlei huidletsels onder lokale verdoving, zoals moedervlekken, steelwratjes of fibromen, condylomen, lipomen, huidcystes, ...

 

Enkel op consultatie kan de arts inschatten of een ingreep onder lokale verdoving mogelijk is. Soms is het noodzakelijk u door te verwijzen naar een plastisch chirurg. Het letsel wordt opgestuurd voor verder onderzoek. Hiermee wordt een definitieve diagnose gesteld. Het resultaat wordt in kopie naar de huisarts verstuurd.

Het verwijderen van een huidletsel wordt gedeeltelijk vergoed door het ziekenfonds. Meer info

OORLELCORRECTIE

Naast het verwijderen van huidletsels, kan u ook terecht om een doorgescheurde of uitgerokken oorlel te laten corrigeren. Het herstel van de huid duurt 14 dagen. 3 maanden na de ingreep kan u terug gaatjes laten maken.

XANTHOOM VERWIJDEREN

Een vetbultje aan het oog wordt een xanthoom genoemd. Ook dit kan verwijderd worden, door excisie, coagulatie of zelfs met een peeling. Na de behandeling treedt er zwelling op, het wordt geadviseerd om de eerste 24 uur goed te koelen om dit te beperken. Gedeeltelijke terugbetaling voorzien.

GERSTEKORREL VERWIJDEREN

Deze vaak voorkomende aandoening wordt milia genoemd en deze kunnen makkelijk verwijderd worden op consultatie. Duidt hiervoor 'verwijderen gerstekorrel' aan bij het maken van een afspraak. Gedeeltelijke terugbetaling voorzien.

STEELWRATJES VERWIJDEREN

In de plooien van de oksels, hals, onder de borsten komen steelwratjes vaak voor. Dit is een kleine behandeling met groot resultaat. Duidt 'verwijderen steelwratjes' aan. Gedeeltelijke terugbetaling voorzien.

OOGLIDCORRECTIE

Ooglidcorrecties worden uitstluitend uitgevoerd door gespecialiseerde oogartsen of plastisch chirurgen. Deze ingreep wordt in sommige gevallen zelfs vergoed door het ziekenfonds. 

Om een ooglidcorrectie uit te stellen, is het mogelijk om de huid rond de ogen te verstrakken met een skinbooster, PRP/PRF of met microneedling RF met Infini. Hiervoor kan u terecht bij Dr. Geskens.

PRIJZEN

1 vlekje

+ extra vlekje

Xanthoom

Gerstekorrels

Steelwratjes 1 zone

Oorlelcorrectie éénzijdig

Oorlelcorrectie dubbelzijdig

*gedeeltelijke terugbetaling

€65,5*

€35,5*

€145*

€65,5*

€65,5*

€375

€500

INFORMATIE

Leeftijd

18 + voor esthetische behandeling

12 + voor medische behandeling

Risico's

Bloeding

Infectie

Pijnlijk

n.v.t. gezien lokale verdoving

Downtime

Bij hechtingen: 14-21 dagen

Bij shaving + coagulatie: 3-14 dagen

LipoPlexr

Elektrische lipolyse

LipoPlexr pakt het overtollig vetweefsel aan ter hoogte van de wangen, onderkin of onder de ogen. De techniek die gebruikt wordt is radiofrequentie om de vetcellen te vernietigen. In de 14 dagen na de behandeling drijft het lichaam de kapotte vetcellen af. Bij sommigen zijn meerdere sessies noodzakelijk om het gewenste effect te bekomen. De behandeling is definitief, tenzij je zou aankomen in gewicht.

HAMSTERWANGEN

Een vetophoping aan de kaaklijn bij het verouderen worden hamsterwangen genoemd. Meestal 2 a 3 sessies om het gewenste resultaat te bekomen.

DUBBELE KIN

Een dubbele kin wordt vaak in meerdere sessies behandeld. Ook is het belangrijk om op verschillende domeinen te werken om een dubbele kin aan te pakken, zoals met botuline toxine en microneedling.

Een erg zware dubbele kin heeft vaak een chirurgische aanpak nodig.

VETWALLEN

Wallen onder de ogen kunnen veroorzaakt worden door uitpuilend vetweefsel. Dit kan je zelf testen door op je gesloten oog zachtjes te drukken. Met je andere oog kan je zien of er iets begint uit te puilen als je dit doet. Je kan het ook weten als je zowel 's ochtends als 's avonds dezelfde wallen hebt, want een vetwal verdwijnt niet doorheen de dag.

NEUSLIPPENPLOOI

Door het verouderen wordt de neuslippenplooi plots erg prominent en wordt een diepe plooi gevormd. Dit komt doordat het vetweefel op de wangen door de zwaartekracht begint te zakken. Door LipoPlexr krijgen we de neuslippenplooi terug vlakker.

CELLULITIS

Cellulitis wordt gevormd door bindweefsel dat tussen de vetkussentjes zit. Tijdens een behandeling wordt het bindweefsel afgebroken na injectie met Hyalase, om zo de gevormde putjes te verbeteren.

PRIJZEN

Hamsterwangen

Neuslippenplooi

Dubbele kin

Vetwallen

Cellulitis

€180

€120

€200

€150

€200/flacon

INFORMATIE

Voor wie

Iedereen met overtollig vetweefsel op bovengenoemde plaatsen

Leeftijd

18 +

Risico's

Bloeduitstorting

Infectie

Huidwondje door verhitting

Pijnlijk

3/10

Downtime

1 uur

Onderhoud

Niet van toepassing, tenzij na gewichtstoename

Haarfiller

Haargroei stimuleren

Bepaalde vormen van haaruitval kunnen goed behandeld worden met een haarfiller of PRP. Op consultatie 'haaruitval' wordt een diagnose gesteld en advies gegeven over een behandeling.

ALOPECIA AREATA

Plots een kale plek? Dan kan het alopecia areata zijn. Dit kan behandeld worden met injecties met cortisonen of met XL Hair.

ALOPECIA ANDROGENETICA

Haarverlies volgens het mannelijke of vrouwelijke patroon kan goed bestreden worden met een haarfiller. Als dit voorkomt in de familie en je merkt tussen 20-40 jaar dat je hier last van begint te krijgen, dan kan je terecht voor een behandeling met haarfiller. De voorkeur wordt gegeven aan XL Hair. Vrouwen zouden 8 keer behandeld moeten worden, mannen slechts 6 keer. Tijdens de reeks wordt duidelijk of de behandeling aanslaat. Om het resultaat te behouden, wordt een onderhoudssessie aanbevolen iedere 6 maanden. De behandeling werkt het beste bij beginnende tekenen van kaalheid. Indien te ver gevorderd, wordt haartransplantatie geadviseerd.

Wil je vooral haarkwaliteit verbeteren, of beperkte haaruitval aanpakken, dan wordt Dr. CYJ haarfiller geadviseerd. Het protocol bestaat uit 4 sessies om de maand, nadien 1 sessie iedere 6 maanden.

Gezien PRP zeer wisselende resultaten geeft bij alopecia androgenetica, wordt de voorkeur gegeven aan XL Hair. PRP wordt wel geadviseerd na haartransplantatie.

HAARTRANSPLANTATIE

Als het haarverlies uitgesproken is, kan een haartransplantatie nog een oplossing zijn. Dit wordt best gedaan door gespecialiseerde artsen met FUE techniek. Nadien wordt PRP geadviseerd om overleving van de haarfollikels te verbeteren. U kan terecht voor PRP behandelingen na haartransplantatie.

PRIJZEN

Dr. CYJ

Dr. CYJ (4x)

XL Hair

PRP

PRP (3x)

€285

€800

€150

€300

€850

INFORMATIE

Leeftijd

18 + 

Risico's

Bloeding

Infectie

Pijnlijk

6/10

Downtime

12 uur (omdat je de haren pas de volgende ochtend mag wassen)

bottom of page