top of page

Over

Traject

Mijn opleidingstraject startte met interesse in plastische heelkunde. Vandaar dat ik opteerde voor een coassistentschap in plastische en reconstructieve chirurgie. Nadien heb ik de Master Huisartsgeneeskunde voltooid. Door de heelkundige achtergrond voelde ik me zeer vertrouwd om kleine ingrepen te verrichten in de huisartsenpraktijk.

In 2017 volgde ik een opleiding dermatoscopie om pigmentvlekken te leren beoordelen. Daarnaast kreeg ik de kans om enkele jaren vrijwillig te assisteren bij een plastisch chirurg op het dagziekenhuis heelkunde. Mijn collega’s konden beroepen op deze ervaring om patiënten intern door te verwijzen naar mij voor nazicht pigmentvlekjes en kleine heelkunde. In de praktijk merkte ik alvast de groeiende vraag naar esthetische behandelingen, alsook de overlap tussen medische en esthetische consultaties. Ik ben me steeds meer beginnen verdiepen in het behandelen van dermatologische problemen en huidverbetering.

In 2020 ben ik gestart met workshops en hands-on trainingen in esthetische geneeskunde. Ik deed daarnaast theoretische kennis op door middel van online seminaries en cursussen. Aangezien ik een kwalitatieve training essentieel vind, volgde ik de opleiding Esthetische Geneeskunde te Parijs. Daarnaast heb ik aan de Universiteit van Nice anatomietraining van gelaat en hals gevolgd, specifiek voor de behandeling van fillers en botulinetoxine. Ook complicatiemanagement kwam hier uitvoerig aan bod. Dit academiejaar ben ik gestart met een postgraduaat in dermatologie (universitair certificaat).

 

Sinds 2023 heb ik een eigen praktijk in Beverst waar ik fulltime werk als esthetisch arts.

bottom of page